Konvertittene

hvorfor velger muslimer å bli kristne - og hva skjer med dem?

Det er ikke lenge siden det ble sagt at ingen er så lite mottakelige for evangeliet, det vil si det kristne budskapet, som muslimene. I dag kan vi sannsynligvis si: Ingen er så åpne for evangeliet som store grupper av muslimer. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det er ikke lenge siden det ble sagt at ingen er så lite mottakelige for evangeliet, det vil si det kristne budskapet, som muslimene. I dag kan vi sannsynligvis si: Ingen er så åpne for evangeliet som store grupper av muslimer. Det pågår mange kristne vekkelser i muslimske land. I Iran skrives det kirkehistorie. Noen av enkeltmenneskene i den store bevegelsen har funnet veien til Norge og Europa, og noen av dem møter du i denne boken. I historiene snakker «konvertittene» ærlig om sine opplevelser. Samtidig skal vi erkjenne at norske utlendingsmyndigheter og ledelsen ved asylmottak har en krevende oppgave i møte med mange vanskelige saker.
Stig Magne Heitmann (Åpne Dører) har lenge arbeidet for konvertittenes sak i Norge. Han har lagt ned et utrettelig arbeid i å forklare for norske myndigheter hvor desperat de kristne asylsøkernes situasjon er.

Detaljer

Forlag
Lunde
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
216
ISBN
9788252004458
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Konvertittene
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konvertittene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv