Til naboer og nasjoner

å følge Jesus til verdens ende

Verden er i endring. Gud henter flere mennesker enn noen gang fra andre land og kulturer til våre nabolag, arbeidsplasser og skoler. Men ofte vet vi ikke hvordan vi skal begynne å bygge meningsfulle relasjoner med dem. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Verden er i endring. Gud henter flere mennesker enn noen gang fra andre land og kulturer til våre nabolag, arbeidsplasser og skoler. Men ofte vet vi ikke hvordan vi skal begynne å bygge meningsfulle relasjoner med dem. I «Til naboer og nasjoner» viser Jeannie Marie at det ikke trenger å være så skremmende eller umulig som vi kanskje tror å følge Jesu siste instrukser til oss. Marie tar oss skritt for skritt gjennom perspektivendringene vi trenger for å avstemme våre hjerter, sinn og hverdagsliv med Guds hjerte for nasjonene.
Gjennom personlige fortellinger og inspirerende undervisning advarer hun om typiske feiltrinn, samtidig som hun gir oss praktiske tips og den åndelige kunnskapen vi trenger til å gå inn i tverrkulturelle relasjoner med kjærlighet og hensikt.
Å komme i kontakt med mennesker fra ulik bakgrunn enn oss handler rett og slett om å ta steget tvers over gata, med ett mål for øye: å være en del av Guds plan for våre nabolag, for våre byer og for verden.

Jeannie Marie jobber som strateg for en internasjonal organisasjon som rekrutterer, trener og sender langtids-feltarbeidere til over femti land. Hun er også en inspirerende forkynner, og underviser over hele USA om å bygge relasjonelle broer med mennesker fra andre trosretninger og kulturer. Jeannie og mannen hennes bor i en solfylt forstad til Phoenix, Arizona med deres fire barn.

Detaljer

Forlag
Proklamedia
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
278
ISBN
9788271996222
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
In across the street and around the world
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til naboer og nasjoner:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv