Meny
 

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake

; Heidi Gjermundsen Broch (Oppleser) ; Håvard Bakke (Oppleser) ; Herman Bernhoft (Oppleser)

Serie: Bli hvis du kan-trilogien 2

"Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" forteller engasjerende og nært om tilhørighet, identitet og avgjørende valg i livet. Julie har mistet broren Tarjei i Afghanistan-krigen. Der døde også vennene Kristian og Trygve. Les mer
Vår pris
149,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 149,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

Julie har mistet broren Tarjei i Afghanistan-krigen. Der døde også vennene Kristian og Trygve. Alle var de fra den samme bygda.
Alle vil hjem. Ingen vil tilbake handler om de etterlatte. Julie, nabogutten Sigurd som var forelsket i Trygve, og Mats, Julies tilsidesatte kjæreste, er i ferd med å etablere sine voksne liv i skyggen av sorgen. De vet at de må komme seg videre etter katastrofen som har rammet dem, og de møter utfordringer i seg selv og i forholdet til de andre. Alle merker på sitt vis hvor møysommelig og krevende det er å komme hjem – til seg selv og alt som må rives opp og bygges på nytt.

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake er en frittstående oppfølgerroman etter Bli hvis du kan. Reis hvis du må, som var Helga Flatlands debutroman. For den mottok hun blant annet Tarjei Vesaas' debutatpris.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?