BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Becks siste sommer

roman

«En tiltalende, varm og fascinerende debut.»

Knut Hoem, NRK

Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastrofe. Men så oppdager han outsideren Rauli Kantas fra Litauen i klassen sin - et musikkgeni som både synger og spiller elgitar som en gud. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastrofe. Men så oppdager han outsideren Rauli Kantas fra Litauen i klassen sin - et musikkgeni som både synger og spiller elgitar som en gud. Som manager for denne mystiske gutten prøver Beck en siste gang å bevise noe for seg selv, men han har ingen anelse om hva han begir seg ut på ...

Becks siste sommer er en tragikomisk roman om tapte sjanser og gamle drømmer, om kjærligheten, Bob Dylan og en roadtrip til Istanbul. Om en magisk sommer der på nytt alt synes mulig - og der alt står på spill. Snål, morsom, klok og rørende.

Benedict Wells har vært en av de virkelige store sensasjonene på det tyskspråklige bokmarkedet de siste årene. Etter godt salg av sine to første romaner, slo han definitivt gjennom med Ut av ensomheten, som lå sammenhengende i toppen av de tyske bestselgerlistene i nesten to år, og som ga ham bl.a. EUs litteraturpris. Wells har imponert både kritikere og bransjefolk - men fremfor alt har han nådd frem til helt nye lesergrupper. I Tyskland snakker man om Wells-leserne som en egen ny gruppe i markedet.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
390
ISBN
9788232804047
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Becks letzter Sommer
Format
20 x 14 cm

Anmeldelser

«En tiltalende, varm og fascinerende debut.»

Knut Hoem, NRK

«Becks siste sommer er en herlig, skrudd og underholdende roman fra det tyske stjerneskuddet Benedict Wells [...] rett og slett en perfekt sommerbok, lettlest og fengende som en irriterende god poplåt.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Becks siste sommer:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Slakt

Espen Skjerven
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv