Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Beretninger om beskyttelse

1 : Natten

Beretninger om beskyttelse er en gjennomkomponert og gripende roman. Med musikalitet og eleganse skifter perspektivet mellom Den store fortellingen og storheten i den lille. Handlingen utspiller seg i flere land til forskjellige historiske tider, med et fint skjebnemønster som vever menneskene, kulturene og tidsplanene sammen. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Beretninger om beskyttelse er en gjennomkomponert og gripende roman. Med musikalitet og eleganse skifter perspektivet mellom Den store fortellingen og storheten i den lille. Handlingen utspiller seg i flere land til forskjellige historiske tider, med et fint skjebnemønster som vever menneskene, kulturene og tidsplanene sammen. Erik Fosnes Hansen mottok Bokhandlerprisen for denne boken.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202702779
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Priser
P2-lyttaranes romanpris 1998

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

V
Vannsyndrom – 01.06.2009

– Det er en god, men til tider litt tung bok. Når jeg hadde lest ut denne boken satt jeg igjen med blandede følelser. Dette er ikke en typisk bok med en forelling. Her er det flere små fortellinger som alle er skrevet med en sans for detaljer og bakgrunn. I tillegg skriver forfatteren gammelnorsk, noe som gjør boken enda mer underlig. Hovedpoenget i fortellingene er hva tilfedlighetene har å si for store og små hendelser i livene våre. Etter min mening er boken intelligent skrevet, og var en fascinerende tankevekker. Meninger om boken er forøvrig veldig splittet etter det jeg har oppfattet, men har du på forhånd lest og likt litteratur av Erik Fosnens Hansen kan du trygt lese dette verket. Dette er bok en av to. Etterfølgeren skulle vært skrevet og gitt ut for lenge siden, men den gang ei. En liten trøst er det likevel at forfatteren selv har skrevet at disse to kan leses uavhengig av hverandre. Så alle som er glad i Erik Fosnes Hansen: LES I VEI!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Beretninger om beskyttelse:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv