Besøket

roman

«I havet av spenningslitteratur som insisterer på å fokusere på den ytre spenningen, er Sæterbakkens bidrag til beskrivelsen av det ubehagelige nødvendig og foruroligende.»

Guro Havrevold, Fredrikstad Blad

På sin 42-årsdag, blir Sigmund Winther oppsøkt av en klassekamerat som han ikke har sett siden ungdommen. På et gammelt kassettopptak får han høre sin egen stemme for første gang. Opplevelsen blir et sjokk og tvinger ham til å revurdere det selvbildet han har levd med, og forholdet han har til menneskene rundt seg. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

På sin 42-årsdag, blir Sigmund Winther oppsøkt av en klassekamerat som han ikke har sett siden ungdommen. På et gammelt kassettopptak får han høre sin egen stemme for første gang. Opplevelsen blir et sjokk og tvinger ham til å revurdere det selvbildet han har levd med, og forholdet han har til menneskene rundt seg.

«en spennende intrige rundt dypt eksistensielle spørsmål» Gro Kvanvig, Fædrelandsvennen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
227
ISBN
9788202543617
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Besøket
Format
23 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«I havet av spenningslitteratur som insisterer på å fokusere på den ytre spenningen, er Sæterbakkens bidrag til beskrivelsen av det ubehagelige nødvendig og foruroligende.»

Guro Havrevold, Fredrikstad Blad

"Jeg tror ikke jeg har pustet så lite siden Haisommer."

Thomas Karlsen, Universitas

«I kjernen av "Besøket" ligger en tematikk rundt barmhjertighetsdrap, som behandles på en nedtonet og varsom måte. Uten å forenkle ting setter Sæterbakken barmhjertighetsdrap i sammenheng med grunnleggende spørsmål rundt hva som gir oss vår menneskelighet, noe som gjør "Besøket" til en kompleks, velskrevet og tankevekkende roman, vel verdt å lese.»

?, Bergens Tidende

«Intenst og konsentrert som i en novelle fører Stig Sæterbakken oss gjennom en mangetydig og svært interessant historie.»

Hilde Diesen, Drammens Tidende

«Stig Sæterbakken har med romanen Besøket klart kunststykket å lage en spennende intrige rundt dypt eksistensielle spørsmål, og man kan ikke annet enn å glede seg til neste utgivelse av denne forfatteren.»

Gro Kvanvig, Fædrelandsvennen

«...så dynamisk og uhyggesvanger, ja, så suggestiv at man ikke klarer å legge boka fra seg før den er ferdig lest. En bragd, det er hva den er, skildret i så intense ord og vendinger at det er rent ut makeløst.»

Yngvar Ustvedt, GD

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Besøket:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skrik

Poul Erik Tøjner
Innbundet 
375,- 429,-
 

NAV

David Friman
Paperback 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv