Meny
 

Bisettelsen

Serie: Kim Karlsen 3

«Tåredryppende avskjed.» Dagsavisen»

«Planen var at jeg skulle besøke åstedet ved Dakotabygningen, der Lennon ble skutt, der brillene falt, og jeg tenkte liksom at jeg kunne legge fire blomster der, fra oss, fra The Snafus, for vi er fire fremdeles, ikke sant, ville ikke det vært riktig, det var liksom mitt oppdrag. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

«Planen var at jeg skulle besøke åstedet ved Dakotabygningen, der Lennon ble skutt, der brillene falt, og jeg tenkte liksom at jeg kunne legge fire blomster der, fra oss, fra The Snafus, for vi er fire fremdeles, ikke sant, ville ikke det vært riktig, det var liksom mitt oppdrag.»


Bisettelsen er avslutningen på trilogien som startet med Beatles (1984) og fortsatte med Bly (1990).

Fakta

Anmeldelser

«Tåredryppende avskjed.» Dagsavisen»

«Når man leser Saabye, blir man imponert ikke bare av det stilsikre, men aldri poserende språket, men av forfatterens omfattende menneskekunnskap. Ikke minst er han en morsom forfatter, om enn ikke på en slik måte at man stadig sitter og ler høyt. er en verdig og modig avslutning på en oppsiktsvekkende suksesshistorie fra norsk samtidslitteratur.» Kåre Bulie, Dagbladet»

«Det er frydefullt å lukke en bok som har kalt både på latter og tårer - og som samtidig har utfordret leseren til å famle seg fram til en sammenheng fra første til siste side.» Asbjørn Ringen, Gudbrandsdølen Dagningen»

«Bisettelsen er blitt en verdig avslutning på Lars Saabye Christensens beretning om Kim Karlsen og hans tre kamerater.» Svein Kristiansen, Fredriksstad Blad»

«Bisettelsens - og trilogiens - store styrke er uansett fremstillingen av vennskapet mellom de fire guttene fra Skillebekk.» Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten»