Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Boka om Baltimorefamilien

I sin nye roman går Joël Dicker i dybden på noen av personene vi ble kjent med i "Sannheten om Harry Quebert-saken", og gir oss et nært og underholdende portrett av en amerikansk familie med alle dens hemmeligheter, konflikter og feiltrinn. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I sin nye roman går Joël Dicker i dybden på noen av personene vi ble kjent med i "Sannheten om Harry Quebert-saken", og gir oss et nært og underholdende portrett av en amerikansk familie med alle dens hemmeligheter, konflikter og feiltrinn.

Februar 2012: Åtte år etter de dramatiske begivenhetene i Aurora, drar Marcus Goldman fra vinterkalde New York til tropevarme Florida for å skrive sin neste roman. Denne gangen har han bestemt seg for å fortelle sin egen families historie.

Da Marcus vokste opp, var det to Goldman-familier: Marcus' middelklassefamilie i New Jersey, og den vellykkede, rike og glamorøse Baltimore-familien, som Marcus var dypt fascinert av. Han besøkte dem så ofte han kunne, for å være sammen med fetteren Hillel og Woody, den jevnaldrende gutten onkelen og tanten hadde reddet fra et liv på gata og tatt til seg. Sammen var de 'Goldman-trioen', like nære som brødre. Og så var det nabojenta Alexandra, som drømte om en framtid som popstjerne, og virket uendelig fengslende på alle i trioen. De fire holdt kontakten i alle år, inntil fasadene etter hvert begynte å krakelere, og alt en dag gikk skrekkelig galt.

Helt siden den skjebnesvangre dagen i 2004 har Marcus vært hjemsøkt av spørsmålet: Hva var det egentlig som skjedde med Baltimore-familien?

Medlemsvurdering:
God bok-med et ocerbevisende plott og persongalleri! Godt og variertt språk spm er med på å gjøre denne boka til en sann nytelse!

Hilde-sofie aasgaard

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788253038841
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Les livre des Baltimore
Serie
Goldman 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

R
Ragna Uthaug – 02.07.2016

– Veldig bra!!!!!!

H
Hilde-sofie aasgaard – 01.06.2016

– God bok-med et ocerbevisende plott og persongalleri! Godt og variertt språk spm er med på å gjøre denne boka til en sann nytelse!

K
K. Blikberg – 18.05.2016

– Engasjerende og fengslende fortelling.

W
WJKCG – 16.05.2016

– Synes Sannheten om Harry Quebert-saken var et funn av en bok, både roman og krim samtidig, og en fantastisk lag på lag-historie der du stadig tror du har skjønt det, men egentlig ikke har skjønt noe. Boka om Baltimorefamilien er et forsøk på å gjenta suksessen, men blir bare en blek etterligning med mengder frampek, lite troverdige personligheter og en historie som ikke henger på greip. Dessverre. Hadde gledet meg sånn til å lese den.

O
Ole Jacobsen – 10.05.2016

– sannenheten om Harry Quebert-saken

O
Ole Jacobsen – 10.05.2016

– boka om baltimorefamilien

Oppdag mer

Bøker som ligner på Boka om Baltimorefamilien:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv