Meny
 
Chet spiller ikke her - 
   Lars Saabye Christensen
  
   NRK Radioteatret
  
   Thorbjørn Harr
  
   Morten Halle
  
   Per Oddvar Johansen
  
   Jørn Øien
  
   Aslak Hartberg

Chet spiller ikke her

; NRK Radioteatret (Utgiver) ; Thorbjørn Harr (Musiker) ; Morten Halle (Musiker) ; Per Oddvar Johansen (Musiker) ; Jørn Øien (Musiker) ; Aslak Hartberg (Musiker)

Vi møter saksofonisten Daniel. Han kan selvsagt ikke spille trompet som Chet Baker. Det er nettopp dét som er poenget. Siden han som 13 år gammel hørte Chet Baker på radio har han hatt ett eneste mål i livet: Å nå den tonen som er så ren at ingen vet hvor den kommer fra, det øyeblikket når sjelen faller på plass, de få sekundene av lykke. Les mer
Vår pris
129,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 129,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vi møter saksofonisten Daniel. Han kan selvsagt ikke spille trompet som Chet Baker. Det er nettopp dét som er poenget. Siden han som 13 år gammel hørte Chet Baker på radio har han hatt ett eneste mål i livet: Å nå den tonen som er så ren at ingen vet hvor den kommer fra, det øyeblikket når sjelen faller på plass, de få sekundene av lykke. Alt annet har han forsaket. 35 år gammel ser han tilbake. Var det verdt det? Bearbeidet for radio av Thorbjørn Harr, Arne Barca, Helge Andersen og Steinar Berthelsen. Medvirkende: Thorbjørn Harr, Bjørn Sundquist, Jan Grønli m.fl.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 54 Min.
ISBN: 9788242143426
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger