Min side Kundeservice Bli medlem

De forvillede

I Amin Maaloufs nye roman blir eksilforfatteren Adam oppringt i Paris av sin gamle bestevenn Mourad, som ligger for døden i Libanon. Adam har ikke vært hjemme på 26 år, men reiser straks av sted for å treffe vennen - men er for sent ute. Les mer

179,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I Amin Maaloufs nye roman blir eksilforfatteren Adam oppringt i Paris av sin gamle bestevenn Mourad, som ligger for døden i Libanon. Adam har ikke vært hjemme på 26 år, men reiser straks av sted for å treffe vennen - men er for sent ute. Han bestemmer seg derfor i stedet for å prøve å samle resten av den gamle vennegjengen han ikke har sett på så lenge. De har alle gjort svært forskjellige valg og er spredt over store deler av verden: en jobber for Pentagon i USA, en er blitt mangemillionr i Jordan, en har gjort karriere i Brasil, en er blitt munk - og en er blitt radikal islamist.

Romanen er en av Maalous mest personlige. Den har fått en svært god mottakelse, og regnes som en av hans aller beste. Maalouf tar tak i kjente problemstillinger fra forfatterskapet: eksil, identitet, kulturforskjeller, rett og galt, og forsøkene på å bygge bro mellom øst og vest, og kombinerer dem i en velskrevet, lett tilgjengelig og tankevekkende fortelling om livsvalg og vennskap.

Medlemsvurdering:
Meget velskrevet og engasjerende bok.En godbit av en bok for den som er opptatt av vennskap mellom personer med ulik religiøs bakgrunn og politisk ståsted.

Helle Marie Ib

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
408
ISBN
9788253039497
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Les désorientés
Format
20 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

H
Helle Marie Ib – 23.07.2020

– Meget velskrevet og engasjerende bok.En godbit av en bok for den som er opptatt av vennskap mellom personer med ulik religiøs bakgrunn og politisk ståsted.

Oppdag mer

Bøker som ligner på De forvillede:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dukken

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-

Logg inn

Handlekurv