Meny

Det er best sånn

En far henter sin sønn i barnehagen. Sammen drar de på butikken, i svømmehallen, på kafé. Men det finnes et mørke i denne lille, lukkede tilværelsen. For gutten hentes ofte for tidlig. På butikken river han frokostblanding ut av hyllene, og på kafé blir han sittende og klamre seg til den blonde servitrisen. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 15.05.2023

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 15.05.2023

En far henter sin sønn i barnehagen. Sammen drar de på butikken, i svømmehallen, på kafé. Men det finnes et mørke i denne lille, lukkede tilværelsen. For gutten hentes ofte for tidlig. På butikken river han frokostblanding ut av hyllene, og på kafé blir han sittende og klamre seg til den blonde servitrisen.

Hva er det andre mennesker ser når de iakttar dette ugjennomtrengelige fellesskapet? Hva skjer når de prøver å nå inn? Og hvem kan leseren egentlig stole på?

Det er best sånn er en roman om en manns manglende evne til å forsone seg med et tap. Om et barns lengsler og forsvarsmekanismer. Og om et blikk som er like destruktivt som det er besettende.

I et uhyre presist språk skriver Tore Westre om menneskets tilkortkommenheter. Det har blitt en oppsiktsvekkende mørk debutroman - men også en dypt menneskelig en.

Tore Westre (f. 1996) er utdannet lektor, og har tidligere gått på Forfatterstudiet i Bø. Det er best sånn er hans første roman.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Tiden
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788210059131
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger