Meny
 

Det fine som flyter forbi

Jamie vokser opp i sosial nød og elendighet i Londons Little Venice, bare fem meter fra det bedrestilte strøket på den andre siden av kanalen. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Little Venice, London. 14 år gamle Jamie vokser opp på feil side av elva. «Ingenting skjer her», tenker han, men det er ikke sant. I løpet av noen dirrende varme sommeruker må Jamie ta dramatiske og voksne valg. Det fine som flyter forbi er en debutroman helt utenom det vanlige.


"Det fine som flyter forbi" er ikke bare en solid, men en spennende debut.
Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv
En sjarmør av en debut, der romanform og hovedperson speiler hverandre.
Maya Troberg Djuve, DagbladetIda Løkås er et navn alle bokelskere bør merke seg. Hennes debutroman Det fine som flyter forbi er en vakker, gripende og original beretning fra et miljø de færreste av oss kjenner fra før.

Fakta

Om forfatteren

Ida Løkås' (født 1985) debutroman Det fine som flyter forbi danket ut 300 innsendte bidrag i Schibsted Forlags store romankonkurranse. Ida Løkås er født i Bodø og oppvokst i Stavanger. Hun har en mastergrad i skrivekunst fra Kingston University, London.

Flere anmeldelser

En litterær perle av fortettet fortellerkunst.
Håvard Rem

En oppsiktsvekkende sterk og vakker fortelling fra et miljø vi sjelden leser om. Totalt uinteressant at hun er debutant, dette KAN hun!
Anne B. Ragde

En vakker, moden og annerledes roman. Det er en stor glede å finne et talent som dette.
Ingvar Ambjørnsen