Meny
 

Det lengste svevet

roman

 • En ung manns kamp mot sykdommen
 • Rørende kjærlighetsfortelling
 • Kunnskapsrikt om Russland og Istanbuls historie
 • Les mer
  Vår pris
  318,-
  Spar
  31,-

  Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
  Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Innbundet
  Legg i
  Innbundet
  Legg i
  Vår pris: 318,-
  Spar: 31,-

  Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
  Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Om boka

  Som gutt drømte han om å bli en fremragende skihopper. En kronisk sykdom gjorde det umulig. Tjue år seinere bor han i sin barndoms leilighet med hunden Sala. Han er utdannet historiker med middelalderen som spesialfelt, men sykdommen gjør det stadig vanskeligere å bevege seg. Han isolerer seg, men en dag ringer ungdomsforelskelsen Nina på døra.

  Sterk selvstendighet
  Nina er forsker og vil ha ham med seg som faglig rådgiver på en studiereise i forfedrenes fotspor langs elvene i Østerled til Konstantinopel. Reisen blir også en tilnærmelse mellom to voksne individer som ikke uten videre gir slipp på sin selvstendighet.

  Å utfordre seg selv
  Det lengste svevet er en frittstående oppfølger til romanen Vekten av snøkrystaller. Romanen er et nærgående portrett av en manns forsøk på å akseptere seg selv og sine fysiske begrensninger, og samtidig en sterk og vár skildring av et kjærlighetsforholds tilblivelse. En roman om å være annerledes og å utfordre seg selv.


  Thorvald Steen (f. 1954) debuterte som forfatter i 1983 og har utgitt romaner, diktsamlinger, noveller, dramatikk, barnebøker og essayistikk. Thorvald Steen er oversatt til mer enn 20 språk.

  Fakta