Min side Kundeservice Bli medlem

Elsi Lund

Med denne sterke romanen fullførte Bjørg Vik sitt unike verk om ungjenta Elsi Lund. Hun er snart 19 år, har tatt artium og står foran en ny fase i livet. Det er en bok om frigjøring fra menns eiertrang, sosiale konvensjoner på midten av 50-tallet og hjemmets omtenksomme foreldretyranni. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Med denne sterke romanen fullførte Bjørg Vik sitt unike verk om ungjenta Elsi Lund. Hun er snart 19 år, har tatt artium og står foran en ny fase i livet. Det er en bok om frigjøring fra menns eiertrang, sosiale konvensjoner på midten av 50-tallet og hjemmets omtenksomme foreldretyranni. Men Elsi Lund er også en humørfylt bok.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202426231
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Serie
Elsi Lund 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
Krullis – 26.10.2004

– Denne romanen avslutter triologien om Elsi Lund, og utspiller seg i etterkrigstiden. Elsi har tatt artium som den første i familien, og drømmer om å gå på journalistakademiet. Men alt er ikke like problemfritt og vi følger Elsi gjennom forlovelse, brudd og sammenbrudd. Men hun gir ikke opp, og følger drømmen sin. Dette er en bok jeg likte svært godt. Den kan leses som en generasjonsroman med et troverdig tidsbilde, men er først og fremst en bok preget av menneskelig innsikt og forståelse. Bjørg Viks bilder setter seg fast på netthinnen, og etterpå er det vanskelig å glemme Elsi. Det er en vakker og sårbar roman, og jeg kan anbefale på det varmeste et besøk i Elsi Lunds verden.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elsi Lund:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv