Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Elsi Lund-trilogien

Dette er fortellingen om Elsi Lund, jentungen fra Colletsgate i Oslo, som var 4 år da krigen kom til Norge. Med stor dikterisk kraft gjenskaper Bjørg Vik miljøet i sin barndoms gate, og gir samtidig et bilde av en hel tidsepoke. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dette er fortellingen om Elsi Lund, jentungen fra Colletsgate i Oslo, som var 4 år da krigen kom til Norge. Med stor dikterisk kraft gjenskaper Bjørg Vik miljøet i sin barndoms gate, og gir samtidig et bilde av en hel tidsepoke. Menneskene i den helt vanlige - nesten fattige og overbefolkede - leiegården ved St. Hanshaugen kommer oss merkelig nær.


Trilogien er satt sammen av de frittstående bøkene om Elis Lund; Små nøkler store rom fra 1988, Poplene på St.Hanshaugen fra 1991 og Elsi Lund fra 1994.


Vi følger Elsi fra en snill, lydig og kvikk 4 åring til en gruende konfirmant med bekymringer via tenårenes korsveier med venninner, gutter og nye miljøer til en nittenårings liv med russetid, husmorskole, forlovelse, brudd, oppbrudd og sammenbrudd - frem til Jorurnalistakademiet og nøkkelen til eget rom og liv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
820
ISBN
9788202311841
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
21 x 14 cm
Serie
Elsi Lund
Favoritt

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elsi Lund-trilogien:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv