Min side Kundeservice Bli medlem

En stjerne i det fjerne

«Bolaño er en strålende forteller. Han dikter opp historier i et virvlende tempo, hele tida i et forrykende effektivt og trollbindende språk.»

Dagbladet

I Chile kort tid før President Allende blir avsatt i et kupp av Pinochet, treffes en gruppe venstreorienterte idealister for å diskutere poesi og politikk. Tre av dem er poeter og den fremste er den enigmatiske Alberto Ruiz-Tagle. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Chile kort tid før President Allende blir avsatt i et kupp av Pinochet, treffes en gruppe venstreorienterte idealister for å diskutere poesi og politikk. Tre av dem er poeter og den fremste er den enigmatiske Alberto Ruiz-Tagle. Kvinnene er tiltrukket av ham, mens mennene ser på ham med mistenksomhet. Etter kuppet avsløres det at han er jagerflypilot og Pinochet-supporter med tysk opphav og at hans egentlige navn er Carlos Weider. Ved siden av å utføre drap på vegne av juntaen, blir han landskjent for å bruke jagerflyet til å skriver poesi i luften. Han organiserer også en fotoutstilling der motivene er ofre for drapene han har begått. Weiders perfomance-kunst blir til slutt for mye for hans overordnede og han rømmer landet - med en detektiv i helene. En stjerne i det fjerne blander politikk, historie og poesi og de brutale hendelsene tydeliggjør både regimets grusomhet og litteraturens ambivalens. «Den beste Bolaño-boken er Estrella Distante» Chris Andrews, oversetter av Bolaño til engelsk og forfatter av boken «Roberto Bolaño's Fiction: An Expanding Universe»

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
136
ISBN
9788202395476
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Estrella distante
Format
21 x 14 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Bolaño er en strålende forteller. Han dikter opp historier i et virvlende tempo, hele tida i et forrykende effektivt og trollbindende språk.»

Fredrik Wandrup, Dagbladet

"Det er det storslåtte og oppfinnsomme i bilder som dette som gjør at jeg må gi meg over når jeg leser Bolaño."

Kjetil Røed, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En stjerne i det fjerne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2666

Roberto Bolaño
Innbundet 
409,- 449,-

Air mail

Tomas Tranströmer
Innbundet 
363,- 399,-
 

Adele

Leïla Slimani
Paperback 
166,-
 

Logg inn

Handlekurv