Min side Kundeservice Bli medlem

Etter Kairo

roman

Ola har verdens beste kjæreste og verdens beste flyver-venn. Men han har også en far som med jevne mellomrom forsvinner inn i sin egen verden, og en mor som søker tilflukt hos Marlon Brando. Selv rømmer Ola til Kairo når den norske førjuls-galskapen brer om seg, og han ikke har så lett for å snakke med noen om hva han tenker på. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Ola har verdens beste kjæreste og verdens beste flyver-venn. Men han har også en far som med jevne mellomrom forsvinner inn i sin egen verden, og en mor som søker tilflukt hos Marlon Brando. Selv rømmer Ola til Kairo når den norske førjuls-galskapen brer om seg, og han ikke har så lett for å snakke med noen om hva han tenker på. For hva er egentlig normalitet når så mye menneskelig er tuftet på galskap? og hvor går grensene for hva sinnet kan utrette, eller grensene for hva det kan tåle? Tove Nilsen har skrevet en roman som på samme måte som Øyets sult (1993) utforsker sansenes mysterium. "Etter Kairo" er samtidig en kjærlighetsroman fylt av varme og humor, og en hyllest til alle dem som går rundt og bærer på noe uten å gi seg.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Oktober
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788249512270
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
Litteraturelsker – 21.11.2005

– Dette er en vakker bok om hvor vanskelig det kan være å leve nær et menneske med en psysisk lidelse. Ola er voksen og lykkelig gift, men når faren får en ny depresjon etter en ny manisk periode, vikler Ola seg inn i løgner og en flukt til Kairo. Denne boken skildrer vakkert relasjoner mellom mennesker og vår egen redsel for å være gal... Dette er en varm bok og etter å ha lest denne, dømmer vi kanskje ikke så hardt som Ola er redd vi skal gjøre. Jeg vil gjerne anbefale denne historien til enhver leser og tror boken vil varme litt i vinterkulden.
Boken er skrevet i beste Tove Nilsen-stil, så liker du andre bøker av denne forfatteren, er denne en garantert suksess.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Etter Kairo:

Se flere

Logg inn

Handlekurv