Min side Kundeservice Bli medlem

Fletten

roman

«...en vakker historie om kvinner, kraft, tro og forsakelse...etterlater leserne fortryllet og styrket...»

Booklist

Fletten er fortellingen om tre livskriser. Det er også en roman om mot, utholdenhet og solidaritet blant kvinner, og det som dypest sett forbinder oss alle, på tvers av store avstander og landegrenser: kjærlighet til familien, og oppofringene vi er villige til å gjøre for dem vi er glade i. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fletten er fortellingen om tre livskriser. Det er også en roman om mot, utholdenhet og solidaritet blant kvinner, og det som dypest sett forbinder oss alle, på tvers av store avstander og landegrenser: kjærlighet til familien, og oppofringene vi er villige til å gjøre for dem vi er glade i.

Smita bor i India. Hun er kasteløs, og det eneste hun drømmer om, er en bedre fremtid for datteren sin. I kastesystemet bør man kjenne sin plass. Likevel bestemmer Smita seg for å melde inn datteren på skolen.

Giulia bor på Sicilia og arbeider i farens hårverksted. Da faren havner i en dramatisk ulykke, må Guilia ta over driften. Det er da hun oppdager at bedriften er så godt som konkurs.

Sarah bor i Canada. Hun har tre barn, to skilsmisser bak seg, og en vellykket advokatkarriere med forfremmelse på horisonten. Sarah legger hjerte og sjel i jobben sin. Så kommer kreftdiagnosen.

Forbundet med hverandre å vite det, nekter de tre kvinnene å godta skjebnen. De bestemmer seg for å kjempe.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
217
ISBN
9788202612351
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
La tresse
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«...en vakker historie om kvinner, kraft, tro og forsakelse...etterlater leserne fortryllet og styrket...»

Booklist

«Som manusforfatter og regissør er Laetitia Colombani åpenbart en mester i historiefortellingens og redigeringens kunst. Hun skaper kvinnelige karakterer med sterke personligheter, og vever livene deres sammen i en visjon av håp. Prosaen er likevel så følsom og knapp at den redder romanen fra en hvilken som helst anklage om være 'bare en feel-good-bok'.»

Le Monde

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fletten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Husdyr

Finn Valgermo
Kartonert 
136,- 149,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv