Meny
 

Fragmenter

ordspor 1957-2017

«Fragmenter» er et unikt prosjekt - en "tidskapsel" som har blitt til over en periode på førti år. Tekstene er skapt av impulser, refleksjoner, fantasier og møter gjennom livet. Boken består av over hunder tablåer, korte tekster, noveller, komprimerte fortellinger og livspoesi fra barndom til godt voksen. Les mer
Vår pris
117,-
Spar
12,-

Veil. pris: 129,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 117,-
Spar: 12,-

Veil. pris: 129,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

«Fragmenter» er et unikt prosjekt - en "tidskapsel" som har blitt til over en periode på førti år. Tekstene er skapt av impulser, refleksjoner, fantasier og møter gjennom livet. Boken består av over hunder tablåer, korte tekster, noveller, komprimerte fortellinger og livspoesi fra barndom til godt voksen.
Relasjoner og spørsmål om tro og forgjengelighet er tema som går igjen. Men her finnes også tekster av mer kritisk karakter knyttet til arbeidsliv, teknologi og sosiale forhold. Enkelte tekster er selvreflekterende mens i andre inntar forfatteren rollen som observatør.
Alle ordsporene er daterte og er med få unntak ikke redigert. Sporene fremstår derfor så literære, ferdige og uferdige som de var da de ble satt.

Fakta