Min side Kundeservice Bli medlem

Frost i mai

Frost i mai av Sarah Jio er en medrivende fortelling om overlevelse, håp og lengsel, som varmer selv de mest frosne hjerter.I Seattle, en vårkveld i 1933, sier alenemor Vera Ray god natt til sin tre år gamle sønn, Daniel, og går på nattskift på hotellet. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Frost i mai av Sarah Jio er en medrivende fortelling om overlevelse, håp og lengsel, som varmer selv de mest frosne hjerter.I Seattle, en vårkveld i 1933, sier alenemor Vera Ray god natt til sin tre år gamle sønn, Daniel, og går på nattskift på hotellet. I løpet av natten begynner det å snø og blåser det opp til storm, til tross for at det er i mai. Når Vera endelig kommer hjem, er Daniel forsvunnet fra sengen sin. Utenfor huset oppdager hun guttens favorittbamse liggende etterlatt på den isete gaten, men alle andre spor er dekket av snøen. Vera prøver febrilsk å finne ut hva som har skjedd med gutten.

I mai måned åtti år senere raser en lignende snøstorm over Seattle. Journalist Claire Aldridge blir satt til å dekke hendelsen og se den i sammenheng med stormen i 1933. Hun kommer over saken med det forsvunne barnet, og blir nærmest besatt av å finne ut av hva som hendte med den lille gutten. Samtidig blir kun klar over en uventet forbindelse mellom henne selv og Vera ...«Engasjerende og fascinerende om kjærlighet, tap, skandaler og tilgivelse.»

Publisher's Weekly«Strålende god og medrivende lesning (...) Med sin berusende blanding av mysterium, historie og romantikk er denne boken vanskelig å legge fra seg.»

Magasinet Real Simple«En etterlengtet utgivelse ... Denne romanen vil trollbinde Jios lesere og få dem til å rope på mer.»

Kirkus Review«Sarah Jio skriver på en utsøkt og fengslende måte.»

Elin Hilderbrand, internasjonalt bestselgende forfatter"En vakker og stemningsfull historie fra Seattle. Nyt den sakte!"

Liv Gade, bokhandler

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
285
ISBN
9788202434434
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Blackberry winter
Format
21 x 13 cm
Serie
Drama

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

T
Tone – 31.05.2022

– Veldig bra

T
Torill Røst – 12.11.2019

– Frost i mai

K
Karoline – 05.02.2018

– Dette er en bok som får frem alle følelsene i kroppen. En bok som du blir avhengig av å finne ut hvordan den skal slutte! Virkelig verdt å lese

J
J – 07.12.2016

– "Frost i mai" er en nydelig historie som fenget meg fra første side. Fortid og nåtid er flettet sammen, og spenningen i mysteriet om Daniel Ray som forsvant i 1933 gjør boken vanskelig å legge fra seg. Anbefales!

A
Anita – 09.11.2016

– Veldig kjekk bok som jeg ikke klarte å legge fra meg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frost i mai:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv