Min side Kundeservice Bli medlem

Guden for små ting

I den lille byen Ayemenem i den indiske delstaten Kerala bor den syrisk-kristne familien Kochamma, med de toeggede tvillingene Rahel og Estha. De vokser opp mellom syltetøy og pickles i sin blinde bestemor Mammachis fabrikk, i et politisk turbulent Kerala. Les mer

179,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I den lille byen Ayemenem i den indiske delstaten Kerala bor den syrisk-kristne familien Kochamma, med de toeggede tvillingene Rahel og Estha. De vokser opp mellom syltetøy og pickles i sin blinde bestemor Mammachis fabrikk, i et politisk turbulent Kerala. Samholdet mellom søsknene er sterkt. Men en dag i 1969 snus verden på hodet, og de lærer at alt kan endres på et blunk, at liv kan vris i vonde retninger og til og med ta slutt, slik at ingen ting kan bli det samme igjen.

Guden for små ting er en storslagen familie- og kjærlighetshistorie med det indiske kaste- og klassesamfunnet som klangbunn. Romanen ble en umiddelbar suksess da den utkom i 1997. Den ble tildelt den prestisjetunge Bookerprisen, er oversatt til over 40 språk, og er kåret til en av 1990-årenes ti viktigste bøker.

Medlemsvurdering:
This is a story from a highly developed country in an advance state of decay! Magnificient language, heart-rendering plot.

Sumitra

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
284
ISBN
9788253039978
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
The God of small things
Format
20 x 13 cm
Priser
Booker-prisen 1997

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

S
Sumitra – 13.12.2022

– This is a story from a highly developed country in an advance state of decay! Magnificient language, heart-rendering plot.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Guden for små ting:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
179,- 379,-

Dalen

Bernard Minier
Innbundet 
363,- 399,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Handlekurv