Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hjem til meg

roman

Ove er lege. Han er gift. Men det er ikke alltid livet blir slik en har tenkt seg.
Ove er lege. Han er gift og han har barn. Han er en mann som ikke vil noen noe vondt. Men han klarer ikke la være å by på seg selv. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Ove er lege. Han er gift. Men det er ikke alltid livet blir slik en har tenkt seg.
Ove er lege. Han er gift og han har barn. Han er en mann som ikke vil noen noe vondt. Men han klarer ikke la være å by på seg selv. Han er utro når han er 33, han er fortsatt på kvinnejakt når han har passert 60. Han er utro mot sin første kone med kvinnen som blir hans andre. Han er utro mot henne òg. Han glir fra forhold til forhold og fra kvinne til kvinne. Hver gang er det alvor. Hver gang ser han muligheter, og hver gang tror han at ingen skal sitte forsmådd tilbake.

Hjem til meg handler om Ove, fra han er en ung nyutdannet lege til han er en godt voksen mann. Det er ikke alltid ting blir slik en har tenkt seg.

«Det er år og dag siden jeg har lest en bedre roman som lodder dypere, sannere og rikere ... Anbefaling er entydig: Les!» Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Guri Hjulstad, Trønder-AvisaMari Nymoen Nilsen, VGEmil Otto Syvertsen, FædrelandsvennenEva Fretheim, Moss Avis«Trude Marstein er en råskarp iakttager som formidler sine observasjoner med tilsynelatende lekende letthet.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Hjem til meg er både typisk marsteinsk og overraskende annerledes. Den er lett og underholdende, og ubehagelig skarp i kantene. Trude Marstein på sitt beste, med andre ord.»
Turid Larsen, Dagsavisen

«Hjem til meg er like god som Marsteins foregående bøker. Kanskje enda bedre. Det sier ikke så helt lite, for noen som allerede befinner seg i det absolutte toppskiktet i norsk litteratur.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

«Trude Marstein skildrar kvardagsliv og ulike psykologiske profilar så treffande at ein skulle tru ho hadde filma levande menneske og lese tankane deira.»
Merete Røsvik Granlund, Dag og Tid

«... mer umiddelbar, mer drivende, ja mer underholdende (et ord man straks føler for å sette i marsteinske anførselstegn) enn noen av hennes tidligere utgivelser.»
Ane Farsethås, Morgenbladet

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
384
ISBN
9788205454842
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Hjem til meg
Format
21 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjem til meg:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Enken
Ny!

Enken

Helene Flood
Paperback 
229,-
 

Gilead

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv