Meny
Hvis du vil - Helle Helle

Hvis du vil

; Trude Marstein (Oversetter)

«"Helle er underdrivelsens mester, men aldri har hun rendyrket sin form med så stor kløkt og med så stort hell som her. Replikkvekslingene er mesterlige."»

, Adressa Terningkast 6
Roar, 48 år, er ute på sin første løpetur i skogen, men finner ikke veien tilbake. Han møter en annen løper, en kvinne som også har gått seg vill. Mørket faller, og de to må tilbringe natten sammen der ute i skogen. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Roar, 48 år, er ute på sin første løpetur i skogen, men finner ikke veien tilbake. Han møter en annen løper, en kvinne som også har gått seg vill. Mørket faller, og de to må tilbringe natten sammen der ute i skogen. De fryser, har gnagsår og er uten mat og drikke.

De finner en gapahuk der de kan overnatte. Skogen er mørk og full av lyder. For å få natten til å gå begynner de to å snakke sammen, og en avgrunn av ulevd liv kommer til syne.

Med "Hvis du vil" serverer Helle Helle et kammerspill for to personer. Komisk og alvorlig, med en sterk undertone av vemod og tomhet, i Helles umiskjennelige ordknappe, dirrende språk.

NOMINERT TIL NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS 2015.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Ole Jacob Hoel, Adressa

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 140
ISBN: 9788249516261
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Hvis det er
Format: 21 x 13 cm
Nr: 8123136
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger