Meny
Hviskende skygger - Jan-Philipp Sendker

Hviskende skygger

; Kurt Hanssen (Oversetter)

Serie: Paul Leibovitz 1

«...imponerende på alle vis...Godt fortalt og vakkert skrevet.»

Bookreporter
Hviskende skygger er første bok i en spennende ny trilogi fra Jan-Philipp Sendker, forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag. Romanen gir en unik innsikt i Kinas nære historie.Amerikanske Paul Leibovitz har bodd nærmere tretti år i Hong Kong da han blir rammet av en personlig tragedie som også fører til at ekteskapet havarerer. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Hviskende skygger er første bok i en spennende ny trilogi fra Jan-Philipp Sendker, forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag. Romanen gir en unik innsikt i Kinas nære historie.Amerikanske Paul Leibovitz har bodd nærmere tretti år i Hong Kong da han blir rammet av en personlig tragedie som også fører til at ekteskapet havarerer. Nå lever han et tilbaketrukket liv på en øy utenfor Hong Kong.Da han ved en tilfeldighet treffer Elizabeth, en amerikansk kvinne på desperat jakt etter sin forsvunne sønn, blir livet hans snudd på hodet. Mindre enn et døgn senere blir Elizabeths sønn funnet død og Paul bestemmer seg for å finne ut hva som har skjedd.Etter hvert som Paul og en venn av ham som er politimann, beveger seg ned i underverdenen i Hong Kong, oppdager de mørke hemmeligheter gjemt under Kinas nye velstand. I et land der rike forretningsmenn kan bestikke de juridiske myndighetene, er det nok av muligheter for dem som har onde hensikter.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202492939
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Das Flüstern der Schatten
Format: EPUB
Filstr: 1.2 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«...imponerende på alle vis...Godt fortalt og vakkert skrevet.»

Bookreporter

«Sendker viser at han har førstehånds kunnskap i dette mørke, vakre og hjerteskjærende portrettet av kulturrevolusjonenes ødeleggende arv.»

Booklist

«[...]Svært gripende[...]blir aldri sentimental og har en oppløftende avslutning.»

South China Morgning Post