Min side Kundeservice Bli medlem

Joelle, Joelle

roman

En katt, en fugl og en mann er omdreiningspunkter i Vibeke Tandbergs tredje roman, «Joelle Joelle», hvor handlingen finner sted i en bil, i et hus på et tun, og i en skog hvor grantrærne vokser så tett at solen aldri når ned til skogbunnen. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En katt, en fugl og en mann er omdreiningspunkter i Vibeke Tandbergs tredje roman, «Joelle Joelle», hvor handlingen finner sted i en bil, i et hus på et tun, og i en skog hvor grantrærne vokser så tett at solen aldri når ned til skogbunnen. Hovedpersonen er en kvinne, som ser, hører og fornemmer. Det hun iakttar og sanser utgjør romanens handling, og det er gjennom blikket hennes -- ikke hennes tanker eller resonnementer -- at det antydes et forløp som på mange måter minner om en kriminalgåte.

Handlingen i «Joelle Joelle» foregår over et knapt år, men romanen er skrevet i en særlig form for kronologisk uorden, hvor bitene i et hendelsesforløp blir fortalt, gjenfortalt og repetert helt til små refleksjoner, enkeltstående øyeblikk og observasjoner antar absurde dimensjoner.

«Joelle Joelle» er fritt inspirert av den franske nyromanen, i særdeleshet Alain Robbe-Grillets «Sjalusi» (1957).

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
108
ISBN
9788249517008
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Joelle, Joelle
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Joelle, Joelle:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv