Min side Kundeservice Bli medlem

Jubel

«Jeg kan selvfølgelig ikke glemme den morgenen, i slutten av juni, da jeg plutselig befant meg på riksvei 19, så langt nord i landet som jeg aldri før hadde vært. Jeg hadde tatt farvel med de fleste, men ikke sagt morna til noen. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«Jeg kan selvfølgelig ikke glemme den morgenen, i slutten av juni, da jeg plutselig befant meg på riksvei 19, så langt nord i landet som jeg aldri før hadde vært. Jeg hadde tatt farvel med de fleste, men ikke sagt morna til noen.»

Slik begynner romanen Jubel, om den underlige Jonatan Grep, som får seg sommerjobb som dansemusiker på det minst besøkte hotellet i landsdelen. Og i den nordnorske sommerens bisarre lys kommer også hans egne historier fram, en oppvekstskildring fra Oslo, som Jonatan Grep er ganske alene om. Jubel er en hyllest til historiefortellingen, og til musikken.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
252
ISBN
9788202563639
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Morty – 28.10.2005

– Dette var min første Saaby bok, mest siden den knytter seg til hjemstedet mitt. Handlingen er satt til en nord-norsk småby, som ikke er helt ulik der jeg kommer fra. Det er kanskje der boken går seg vill, for jeg kjenner igjen noen av stedene i boken. Jeg syns videre ikke han har klart å presentere det stedet, på en måte som fenger leseren. Men så er det språket hans, som jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker.
Det er kjedelig, og det mangler futt. Jeg blir heller ikke spesielt engasjert i handlingen, eller kjent med hovedpersonene. Kjærlighetshistorien virker litt fremmed, og jeg våger ikke tro på den. Men helt grei bok, uten helt det store.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jubel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

BOB

Helle Helle
Paperback 
229,-
De tre
Ny!

De tre

Valérie Perrin
Paperback 
249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv