Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Jubel

"Jubel" er fortellingen om Jonatan Grep fra Oslo som får seg sommerjobb som dansemusiker på et bortgjemt hotell i Nordland. Her møter han den krakilske direktøren Alfons Abelsen, den bitre doktor Wingel, den skjønne organisten Louise, den spinkle tubaisten Emilie, den storartede ekspeditøren og bartender Frikvarter Olsen og ikke minst resepsjonsvaktene Solveig og Sara som må dele uniform. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

"Jubel" er fortellingen om Jonatan Grep fra Oslo som får seg sommerjobb som dansemusiker på et bortgjemt hotell i Nordland. Her møter han den krakilske direktøren Alfons Abelsen, den bitre doktor Wingel, den skjønne organisten Louise, den spinkle tubaisten Emilie, den storartede ekspeditøren og bartender Frikvarter Olsen og ikke minst resepsjonsvaktene Solveig og Sara som må dele uniform. Jonatan Grep får del i deres hemmeligheter. Og i den nordnorske sommerens bisarre lys kommer også hans egne historier fram, en oppvekstskildring fra Oslo, som Jonatan Grep er ganske alene om.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788202167165
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997
Format
22 x 16 cm
Serie
Cappelens storbøker

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Morty – 28.10.2005

– Dette var min første Saaby bok, mest siden den knytter seg til hjemstedet mitt. Handlingen er satt til en nord-norsk småby, som ikke er helt ulik der jeg kommer fra. Det er kanskje der boken går seg vill, for jeg kjenner igjen noen av stedene i boken. Jeg syns videre ikke han har klart å presentere det stedet, på en måte som fenger leseren. Men så er det språket hans, som jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker.
Det er kjedelig, og det mangler futt. Jeg blir heller ikke spesielt engasjert i handlingen, eller kjent med hovedpersonene. Kjærlighetshistorien virker litt fremmed, og jeg våger ikke tro på den. Men helt grei bok, uten helt det store.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jubel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Magnet

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
363,- 399,-

Embla

Arild Midthun
Innbundet 
318,- 349,-
 

Ph.d.

Silje Bringsrud Fekjær
Paperback 
409,-
 

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv