Meny

Juleroser

2022

Herborg Kråkevik (Redaktør)

«Siden 2015 har «Juleroser» vært en vinner. [.] Sånn skal det gjøres.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6
Juleroser er eit illustrert, litterært julehefte med nyskrivne bidrag frå nokre av dei fremste forfattarane i vår tid, sett saman med nye og klassiske kunstverk i ein fin balanse mellom det nostalgiske og det moderne. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Juleroser er eit illustrert, litterært julehefte med nyskrivne bidrag frå nokre av dei fremste forfattarane i vår tid, sett saman med nye og klassiske kunstverk i ein fin balanse mellom det nostalgiske og det moderne. Juleroser 2022 er det åttande i rekka og har bidrag frå mellom andre Rune Christiansen, Nina Lykke, Robert Stoltenberg, Britt Karin Larsen, Brynjulf Jung Tjønn, Kari Anne Bye, Jeaninne Masika Harrysson, Marta Norheim, Oda Malmin, Anne Gunn Halvorsen, Caroline Serck-Hanssen, Morten Krogvold, Olha Pilyuhina, Mette Hellenes, Kristin Talseth, Knut Løvås og Christer Karlstad. Alfred Fidjestøl har intervjua Dag Solstad. Janove Ottesen har skrive den nye julesongen til årets hefte. I tillegg får du tre flotte kunsttrykk som du kan ta ut og ramme inn.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider: 87
ISBN: 9788242974914
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Siden 2015 har «Juleroser» vært en vinner. [.] Sånn skal det gjøres.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6

«Stemningsfull klassiker. [.] like gjennomarbeidet og vakkert som alltid»

, Dagbladet

«Nydelige roser til ettertanke. [.] Årets Juleroser har en glødende rød tråd med klokker som gjennomgangstema i en vakker utgivelse. [.] nå gleder jeg meg til hver ny utgivelse . i tillegg til at det er kjekt å ta frem tidligere årganger når det stunder mot jul. [.] Det er kvalitet i alle ledd, hver tekst og hvert kunstverk er av beste merke. Helheten er et kapittel for seg. All ære til grafisk designer og dem som bestemmer papirkvalitet. Juleroser er solid håndverk.»

, Hardanger Folkeblad