Meny
 
Kjære - 
      Linnéa Myhre

Kjære

roman

En av Norges mest kjente bloggere kan mer enn å blogge. Kjære er Linnéa Myhres andre roman, der hun blottlegger sitt eget og andre unge kvinners problematiske liv. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Det er lite som kjennes bedre enn å få bekreftelse på at man ser bra ut, at man er likt. Men hva når de andres granskende blikk tar overhånd?

Med infam humor og sårt alvor beskriver Linnéa Myhre et ungt liv, anno 2014, i blikkenes tid, hvor det er viktigere å bli sett enn å bli hørt. I et tjuetalls brev, henvendt til venner og familie, redaktører og bedrifter, setter hun ord på opplevelsen av kontinuerlig å bli påminnet om å spise riktig, holde seg slank, trene, være sunn. «Jeg gruer meg til å få barn», skriver hun.

Men gjennom brevene oppstår også en annen fortelling. For Linnéa har levd med spiseforstyrrelser siden hun var femten, og i 2012 var kroppen hennes nær kollaps. Det har gått to år. Hvordan plukker man opp livet sitt igjen etter å ha vært nær ved å miste alt?

Kjære er en roman om kontroll og tapet av det, det er en roman om å spise på restaurant, om å skrive sitt eget selvmordsbrev, om å tilberede taco, om å få seg kjæreste, om å slippe inn og slippe til, og, til slutt, om å kunne betrakte seg selv med sitt eget blikk.

Må være årets kjærlighetsbrev ... smart, svart og morsom.
Mari Nymoen Nilsen, VG
Linnéa Myhre kan skrive. Morsomt, uten tvil, men også klart og sterkt om vanskelige følelser. Her er uventede bilder som gir liv til teksten. God flyt. Åpenbart en tydelig fortellerstemme.
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen
... underholdende og sympatisk ... Linnéa Myhre er et flott forbilde for unge jenter.
Erle Marie Sørheim, Dagbladet
Rå og upolert ... Linnéa Myhres kanskje beste egenskap som forfatter er det gnistrende, ambivalente temperamentet.
Endre Ruset, Romsdals Budstikke
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Tiden
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 155
ISBN: 9788210054112
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger