Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Lavendelhagen

"Lucinda Riley er tilbake i god form, med eksotiske slott og flust av familiehemmeligheter. Riley og hennes norske forlegger holder stort tempo, i tre år på rad er hun utgitt på norsk. Man kunne bli skeptisk, men dette er den beste av de tre bøkene hittil."

Guri Hjeltnes, VG

Lavendelhagen av Lucinda Riley er en spennende og storslått fortelling om krig, kjærlighet og tilgivelse. Etter morens død arver Emilie et slott i Frankrike. Her finner hun en bok med dikt, skrevet av den mystiske Sophia. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Lavendelhagen av Lucinda Riley er en spennende og storslått fortelling om krig, kjærlighet og tilgivelse. Etter morens død arver Emilie et slott i Frankrike. Her finner hun en bok med dikt, skrevet av den mystiske Sophia. Hennes kjærlighetshistorie blir inngangen til fortidshistorien fra 2. verdenskrig. Den handler om engelske Constance som kommer til Paris som spion. Her blir hun viklet inn i et nett av løgner og bedrag, og blir tvunget til å oppgi sin identitet og kutte alle bånd til familien.

Medlemsvurdering:
Har lest de tre bøkene som er utgitt så langt med De Syv Søstre. Hadde derfor store forventninger til Lavendelhagen. Ble litt skuffet av begynnelsen, men fortsatte og lese og det er jeg glad for. Jeg ble revet med nok en gang, og fikk kjenne litt på hvordan det måtte ha vært å være en del av 2.verdenskrig, om man ville eller ikke. Fantastisk flott bok dette også.

Mona K

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202410162
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The light behind the window

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Lucinda Riley er tilbake i god form, med eksotiske slott og flust av familiehemmeligheter. Riley og hennes norske forlegger holder stort tempo, i tre år på rad er hun utgitt på norsk. Man kunne bli skeptisk, men dette er den beste av de tre bøkene hittil."

Guri Hjeltnes, VG

" (...) god underholdning - på mange plan. Du serveres en dramatisk kjærlighetsfortelling fra 2. verdenskrig om sterk lidenskap og svik. Du får ta del i en spennende historie om et forsvunnet barn så vel som en forsvunnen bok. Her finner du flust av familiehemmeligheter i et komplisert og velskrevet spill av løgner og bedrag. Jeg slutter meg til anmelderne av boken: Med denne boken er Lucinda Riley tilbake i god form. Lavendelhagen er den beste av de tre bøkene hun hittil har utgitt på norsk."

Lise Lotte Winther-Bay, Norsk ukeblad

"Dette er en fortelling som rommer det meste: En dramatisk og forbudt kjærlighetsfortelling, farlig flukt, et forsvunnet barn, en forsvunnen verdifull bok. Og lykkelig kjærlighet, sterk lidenskap - og grusomt svik. Selvsagt også a happy end. Jeg nøt hver side."

Cathrine Krøger, Dagbladet

Medlemmers vurdering

K
Karene Oustad – 08.03.2022

– Fengende

M
Mona K – 05.09.2017

– Har lest de tre bøkene som er utgitt så langt med De Syv Søstre. Hadde derfor store forventninger til Lavendelhagen. Ble litt skuffet av begynnelsen, men fortsatte og lese og det er jeg glad for. Jeg ble revet med nok en gang, og fikk kjenne litt på hvordan det måtte ha vært å være en del av 2.verdenskrig, om man ville eller ikke. Fantastisk flott bok dette også.

A
Anne Lise – 26.10.2016

– Hun skriver så flott

M
Marit Johansen – 31.05.2016

– Begge bøkene var utrolig engasjerende og vanskelig å legge fra seg jeg koste meg i mange timer.

H
HC Myhre – 27.01.2016

– Lavendelhagen

H
H C Myhre – 26.01.2016

– Lavendelhagen

L
Lesehesten – 17.11.2013

– Denne boken har alt! Spenning, kjærlighet, overraskelser og det er ikke et kjedelig sekund! Max leserglede fra perm til perm :) ANBEFALES!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lavendelhagen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv