Min side Kundeservice Bli medlem

Lykksalighet

roman

«Hva er det som feiler deg? hvisker hun, idet hun går mot operasjonsavdelingen. De sorte vinduene filmer henne, det er umulig å gjemme seg, hun vil ikke se, men et og annet glimt tvinges på henne; den blafrende legefrakken, det lyse håret, den ranke holdningen som i stedet for å knekke, tenker hun, bare fremstår som mer og mer avstivet. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

«Hva er det som feiler deg? hvisker hun, idet hun går mot operasjonsavdelingen. De sorte vinduene filmer henne, det er umulig å gjemme seg, hun vil ikke se, men et og annet glimt tvinges på henne; den blafrende legefrakken, det lyse håret, den ranke holdningen som i stedet for å knekke, tenker hun, bare fremstår som mer og mer avstivet.»

I "Lykksalighet" skildres et skjebnesvangert møte mellom den anerkjente anestesilegen Hannah Lote og hennes pasient E.J. Herman. Handlingen er lagt til Nord-Norge, og strekker seg over noen avgjørende vintermåneder.

Marita Fossum tegner nådeløse portretter av to mennesker som motarbeider seg selv og som ikke makter å nyttiggjøre seg de gode tingene som bys dem. Med språklig sug og estetisk varhet drives fortellingen fremover, ja selv eksistensiell tomhet og lengsel etter kjærlighet fremstår som noe uhåndgripelig vakkert i denne romanen.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
180
ISBN
9788249508716
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Lykksalighet
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lykksalighet:

Til oss
3 for 2

Til oss

Linn Skåber
Innbundet 
169,- 399,-
De tre
3 for 2

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hours

Michael Cunningham
Paperback 
145,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv