Min side Kundeservice Bli medlem

Lystreise

roman

For å våge dette må jeg gjøre noe overspent. Slik åpner Tove Nilsens nye roman og i "Lystreise" møter vi for første gang på lenge en kvinnelig forteller hos denne forfatteren. Reisen foregår i boken på mange plan, og det er mye underveis som krever mot. Les mer

149,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

For å våge dette må jeg gjøre noe overspent. Slik åpner Tove Nilsens nye roman og i "Lystreise" møter vi for første gang på lenge en kvinnelig forteller hos denne forfatteren. Reisen foregår i boken på mange plan, og det er mye underveis som krever mot. Handlingen strekker seg over litt mer enn ni måneder, mens fortelleren rent geografisk beveger seg fra et søsterhjem i Oslo, via Gornsdorf i Tyskland, Kjerringøy i Nord-Norge, Amsterdam og Paris, og et sykehus i Oslo. Underveis arbeider hun med en roman om Hendrickje Stoffels, kvinnen som sto modell for maleren Rembrandts bilde av Bathseba og også fødte hans barn.

Kvinnelig skaperkraft er et sentralt tema for "Lystreise", og får i denne svært velskrevne boken sitt eget, mangefasetterte bilde.

"At en forfatter går svanger med så vel en roman som barn, er vel ikke aldeles nytt i litteraturen, men denne leser har aldri sett en mer vellykket sammensmeltning av temaene. Skildringen av forløsningen er sannsynligvis noe av det mest gripende som er skrevet om fødselstraumer."
AFTENPOSTEN

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
188
ISBN
9788270947850
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997
Format
18 x 11 cm
Serie
Oktober pocket

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lystreise:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lyst
Ny!

Lyst

Tomas Espedal
Paperback 
229,-
 
Service
Ny!

Service

Sarah Gilmartin
Innbundet 
264,-
 
Sunburn
Ny!

Sunburn

Chloe Michelle Howarth
Paperback 
171,-
 

Logg inn

Handlekurv