Min side Kundeservice Bli medlem

Når jeg er hos deg

Stella faller fra taket av en bygård på Frogner plass i Oslo. Snublet hun, ble hun dyttet eller tok hun spranget selv? "Når jeg er hos deg" er en humoristisk og mørk roman, en skimrende studie i hengivelse, kjærlighet, høydeskrekk og svimlende ensomhet. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Stella faller fra taket av en bygård på Frogner plass i Oslo. Snublet hun, ble hun dyttet eller tok hun spranget selv? "Når jeg er hos deg" er en humoristisk og mørk roman, en skimrende studie i hengivelse, kjærlighet, høydeskrekk og svimlende ensomhet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242128041
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

H
HT – 04.05.2006

– Atter en gang har Linn Ullmann skrevet en svært leseverdig roman der de menneskelige relasjonene står i sentrum. Det hele starter med at en kvinne faller ned fra et tak og omkommer. Ble hun dyttet utfor, eller falt hun av egen fri vilje? Dette blir det store spørsmålet. Personene som stod denne kvinnen, Stella, nærmest, forteller så om sine forhold til henne. Noen vanlig, tradisjonell fortellerstruktur finner man ikke her. Man hopper frem og tilbake i tid, og romanen er i all hovedsak preget av brudd og fragmenter. Kanskje er det nettopp dette som gjør boken så annerledes i forhold til mye av det andre som blir skrevet av litteratur? I hvert fall er dette en bok som er lett og lese, samtidig som den er likeså lett å like. Anbefales på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når jeg er hos deg:

Se flere

Logg inn

Handlekurv