Meny

Nesten sanne historier om Rune Lisbeth Berg

Rune forsøker så godt han kan å gjøre noe som vil bli lagt merke til. Øya i havgapet er ikke stor, men likevel vill og spennende for en liten gutt, og fylt av de merkeligste karakterer. Det er Olaf-Ståle og Odd-Leo og Øystein Gunnar. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 01.04.22

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 01.04.22

Om boka

Rune forsøker så godt han kan å gjøre noe som vil bli lagt merke til. Øya i havgapet er ikke stor, men likevel vill og spennende for en liten gutt, og fylt av de merkeligste karakterer. Det er Olaf-Ståle og Odd-Leo og Øystein Gunnar. Det er Dass-Elvis og Klokke-Rolf og Gravemaskin-Jarle. Bør han skaffe seg et kallenavn? Hvilken dåd må i så fall til? Ingen forsøk er for små. Ingen innfall skal være uprøvde. Å kaste seg ut fra øyas høyeste gran. Å legge hodet i Alex' bursdagskake. Å stjele en festkaramell på butikken. Eller er det fordi han ikke har et mellomnavn at han ikke får seg noen venner? Han får spørre mamma.

Nesten sanne historier om Rune Lisbeth Berg er en roman med en smittende energi og varme. Et portrett av en gutt hvis verden kanskje er begrenset, men som likevel er fylt med galskap og eventyr.

For ingenting er større enn et lite sted når det er alt man har.

Fakta