Min side Kundeservice Bli medlem

Ni vilt fremmede

et spahotell, ti dager

Ni mennesker reiser til et avsidesliggende spahotell. Noen er der for å gå ned i vekt, noen for å finne ny livsgnist, andre av årsaker de ikke engang klarer å innrømme for seg selv. Tross all luksus, velvære og meditering vet gjestene at disse ti dagene kommer til å bli krevende for dem alle. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Ni mennesker reiser til et avsidesliggende spahotell. Noen er der for å gå ned i vekt, noen for å finne ny livsgnist, andre av årsaker de ikke engang klarer å innrømme for seg selv. Tross all luksus, velvære og meditering vet gjestene at disse ti dagene kommer til å bli krevende for dem alle. Men ingen av dem kunne ha forestilt seg hvor utfordrende det faktisk kommer til å bli.

Frances Welthy, en tidligere bestselgerforfatter, kommer til «Villa Ro» med vond rygg og knust hjerte. Hun blir umiddelbart fascinert av de andre gjestene: De fleste av dem ser overhodet ikke ut som de trenger å jobbe med helsen sin. Men den personen som fascinerer henne mest, er den karismatiske eieren av kurstedet. Kan hun virkelig ha svarene Frances ikke engang visste at hun søkte? Skal Frances legge tvilen til side og kaste seg inn i alt spahotellet har å tilby - eller skal hun dra mens hun fortsatt har muligheten?

Det tar ikke lang tid før hver eneste gjest på «Villa Ro» stiller seg selv nøyaktig det samme spørsmålet ...

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Panta
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788279009740
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Nine perfect strangers

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

s
step – 09.02.2019

– Jeg har lest alle bøkene av forfatteren og gledet meg veldig til denne kom på norsk. Dessverre er den langt fra like bra som de forutgående. Første halvdelen lover greit, men boka faller helt sammen i midten. Måtte tvinge meg til å lese resten. Om du ikke er kjent med forfatteren fra før, les hvilken som helst av de andre bøkene, de er bra, men styr unna denne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ni vilt fremmede:

Se flere

Logg inn

Handlekurv