Min side Kundeservice Bli medlem

Øyets sult

roman

Amziz Shabaz Kumar Sen, en inder bosatt i Norge, er på flukt fra politiet. Han er mistenkt for en forbrytelse han ikke vet hva er og det er i denne situasjonen, med politiet i hælene, at han rekapitulerer sitt liv, forteller sin historie: Jeg har vært for ubeskjeden. Les mer

149,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Amziz Shabaz Kumar Sen, en inder bosatt i Norge, er på flukt fra politiet. Han er mistenkt for en forbrytelse han ikke vet hva er og det er i denne situasjonen, med politiet i hælene, at han rekapitulerer sitt liv, forteller sin historie: Jeg har vært for ubeskjeden. Det er min forbrytelse. Jeg har villet for mye, like mye som de store oppdagelsesreisende, de som ikke ga seg, selv om risikoen underveis var " å tippe utfor horisonten". Og kanskje er dette hele forbrytelsen?

Vi tas med på en reise gjennom store deler av Europa hvor dagligdagse hendelser, barndomserindringer, drøm og virkelighet veves sammen. Romanen er et angrep mot det forfatteren oppfatter som europeisk oppblåsthet, sjåvinisme og overdreven tro på egen fortreffelighet - og denne holdningens møte med annerledestenkende kulturer.

I 1993 mottok Tove Nilsens Riksmålsforbundets litteraturpris for "Øyets sult", og hun ble også innstilt til Nordisk Råds litteraturpris for denne romanen.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
213
ISBN
9788270947027
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1995
Format
18 x 11 cm
Priser
Riksmålsforbundets litteraturpris 1993
Serie
Oktober pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øyets sult:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eleni

Nicholas Gage
Paperback 
171,-
 

Logg inn

Handlekurv