Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Olivia Joules and the Overactive Imagination

«A Bond-style romp. The thrills come thick and fast. Olivia is entirely successful as a heroine because she is witty, kind, entertaining, occasionally accident-prone, and has Bridget’s warm intelligence and humorous insight in spades.»

Wendy Holden, Literary Review

Olivia Joules and the Overactive Imagination is the 'Bond-style romp' from Helen Fielding, the bestselling author of Bridget Jones's Diary.

Enter Olivia Joules: fearless, dazzling, independent beauty-journalist turned master-spy - a new heroine for the twenty-first century. Les mer

218,-
Paperback
Sendes innen 21 dager

Logg inn for å se din bonus

Olivia Joules and the Overactive Imagination is the 'Bond-style romp' from Helen Fielding, the bestselling author of Bridget Jones's Diary.

Enter Olivia Joules: fearless, dazzling, independent beauty-journalist turned master-spy - a new heroine for the twenty-first century. In Miami for a face-cream launch, she spots Pierre Ferramo across a room. Dangerously charismatic and undeniably gorgeous, with impeccable taste, unimaginable wealth and exotic international homes, he seems almost too good to be true. But what if Ferramo is actually a major terrorist bent on destruction, hiding behind a smokescreen of fine wines, yachts and actresses slash models? Or is it all just a product of Olivia's overactive imagination?

From the white heat of Miami to the implants of LA, the glittering waters of the Caribbean to the deserts of Arabia, Olivia Joules pits herself against the forces of terror armed with a hatpin, razor-sharp wits and a very special underwired bra. Helen Fielding has written a contemporary and utterly unputdownable thriller de luxe.

Medlemsvurdering:
Bridget Jones har blitt en velkjent bok og samtaleemne for de aller fleste. Både kvinner og menn. Fielding har nå prøvd seg på en litt annen sjanger og hun klarer overgangen med glans. Boka kan ikke helt sammenlignes med BJ, men ellers er den vel så god. Vi får denne gangen lese om Olivia Joules, en journalist med litt for fantasifull tankegang. Men kan fantasien hennes faktisk stemme denne gangen? Et stort og overdådig cruiseskip går i lufta og alle verdens terroralarmer går for fullt. Olivia er på stedet og begynner å bli kjent med en mann hun har sine tvil til. Dette er en vanvittig morsom bok, som jeg tror alle kvinner kan glede seg over. Alle våre mistanker og betenkeligheter blir her presentert på en humoristisk og flott måte. Boka er både enkelt skrevet og vi blir dratt inn i den sprø handlingen til Olivias fantasi. En interessant bok, om enn ikke i samme feelgood sjanger. Anbefales.

Lady Lyra

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Picador
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
352
ISBN
9780330432740
Utgivelsesår
2004
Format
20 x 13 cm

Anmeldelser

«A Bond-style romp. The thrills come thick and fast. Olivia is entirely successful as a heroine because she is witty, kind, entertaining, occasionally accident-prone, and has Bridget’s warm intelligence and humorous insight in spades.»

Wendy Holden, Literary Review

«Shimmers and glares with wit, sophistication and humanity. Hurrah for Fielding!»

Helen Brown, Independent on Sunday

Medlemmers vurdering

L
Lady Lyra – 30.05.2006

– Bridget Jones har blitt en velkjent bok og samtaleemne for de aller fleste. Både kvinner og menn. Fielding har nå prøvd seg på en litt annen sjanger og hun klarer overgangen med glans. Boka kan ikke helt sammenlignes med BJ, men ellers er den vel så god. Vi får denne gangen lese om Olivia Joules, en journalist med litt for fantasifull tankegang. Men kan fantasien hennes faktisk stemme denne gangen? Et stort og overdådig cruiseskip går i lufta og alle verdens terroralarmer går for fullt. Olivia er på stedet og begynner å bli kjent med en mann hun har sine tvil til. Dette er en vanvittig morsom bok, som jeg tror alle kvinner kan glede seg over. Alle våre mistanker og betenkeligheter blir her presentert på en humoristisk og flott måte. Boka er både enkelt skrevet og vi blir dratt inn i den sprø handlingen til Olivias fantasi. En interessant bok, om enn ikke i samme feelgood sjanger. Anbefales.

C
Carla – 05.10.2005

– Dett er en helt unik bok. Den begynner ganske forsiktig, men tar etterhvert helt av. Olivia Joules er en britisk motejournalist som reiser til Miami på oppdrag for magasinet hun jobber for. På en releasefest for en ny hudkrem møter hun en del merkelige mennesker, blant andre den mystiske Pierre Feramo. Det ender opp med Olivia følger etter ham til Los Angeles, og senere til Karibien... Men det viser seg at Olivia kanskje har rotet seg oppi noe hun kanskje burde latt være i fred, for sin egen sikkherts skyld. Dette er en fantastisk bok på alle måter. Den er bra skrevet, er veldig original og man kan ikke annet å elske hovedpersonen Olivia, dama med den overivrige fantasien, som til slutt viser seg å ikke være fullt så overivrig likevel.

F
Fielding fan? – 22.05.2005

– Mix en litt paranoid James Bond med en Bridget Jones med selvtillitt og du får Olivia Joules. Artig bok som får leseren med fra første side... Men klok på hovedpersonen eller handlingen blir vi aldri. Er det fantasi eller er det virklighet det hun opplever. Det er hun visst i tvil om til tider selv også.
Skrevet med humor og godt humør. Bare reiseskildringene i seg selv er god grunn nok til å lese boka... Hvem har før tenkt på dykkerferie i Sudan? Etter denne boda frister det faktisk litt... Les denne boka neste gang du trenger lett lektyre på bussen eller på stranda. Men ikke stol på at den varer hele turen. Du blir raskt ferdig. Både fordi boka er lettlest og fordi handlingen driver deg fremover.

-
-KU – 19.12.2004

– Ja hva skriver man etter en supersuksess som Bridget Jones. Helen Fielding gaar helt nye veier i Olivia Joules og skriver en spenningsroman! Dette er langt unna Bridget og liknende boeker, noe som ikke kom helt heldig ut etter min mening. Det er kanskje urettferdig aa sammenlikne direkte med BJ, men uansett; Olivia har paa ingen maate samme sjarm som Bridget. Selv om boken er en spenningsbok, blir spenningsnivaet gjennom boken temmelig labert. Foerst paa slutten blir boken en tanke spennende, da den nye agenten Olivia endelig er paa sporet av noe stort. Etter aa ha slitt meg gjennom halve boken, begynte endelig sidene aa fly litt. Fielding skal ha ros for at hun vaager noe helt nytt, men det virker ikke som hun mestrer denne sjangeren saa bra.

e
emve – 03.12.2004

– Etter to bøker med Bridget Jones som jeg umiddelbart falt for, tok det meg forholdsvis langt utover i boka før jeg varmet opp til Olivia Joules og hennes enormt dramatiske fantasi. Det viser seg jo etterhvert at hun ikke er helt på jordet, og armert med sine brilliante regler for overlevelse i en tøff verden, hamler hun galant (og av og til heller ugrasiøst) opp med både fiender og mindre vennlige allierte. Boka er jo høyst aktuell med sine terroristmistanker og Al Qaida-hentydninger, men forfriskende er at det er den lett vimsete og fjollete men akutt street-wise Olivia som både oppdager faren og redder dagen til slutt ¿ riktignok ikke helt uten å komme innom kjærlighet og romantikk, men det er jo, tross alt, en viktig ingrediens i jente-litteratur. Godt skrevet og absolutt underholdende ¿ og fint at det ikke bare ble en blek Bridget-kopi som sikkert hadde vært både fristende og lettvint.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Olivia Joules and the Overactive Imagination:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven

C.J. Daugherty
Paperback 
199,-
 

Sekten

Michael Katz Krefeld
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv