Meny
Oppdateringer 2 - Pål Norheim

Oppdateringer 2

(27. juni 2014 - 15. juni 2017) : prosa

Serie: Oppdateringer 2

«Boka er sterk lesning, ikke fordi tekstene er rystende, men fordi Norheim har utviklet seg til en av våre fremste stilister i den store essayistiske tradisjonen.»

, Dagbladet Terningkast 6
I Oppdateringer 2 forsetter Pål Norheim arbeidet i dagboksjangeren. De nye oppdateringene er en videreføring og en videreutvikling av skrivepraksisen i Oppdateringer fra 2014, som høstet svært gode kritikker og som ble nominert til Brageprisen. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

I Oppdateringer 2 forsetter Pål Norheim arbeidet i dagboksjangeren. De nye oppdateringene er en videreføring og en videreutvikling av skrivepraksisen i Oppdateringer fra 2014, som høstet svært gode kritikker og som ble nominert til Brageprisen. Tekstene tar opp i seg alt fra eksistensielle tanker og spørsmål, drømmer, lektyre, refleksjoner rundt samfunn og politikk, til eksotiske reiseskildringer, observasjoner og minner fra land som Marokko, Tunisia og Etiopia. Noen av tekstene er tidligere oppdateringer publisert på Facebook som nå er redigert, noe som er årsak til språkets friskhet og refleksjonenes bredde og letthet.
Pål Norheim døde 4. august 2017. Oppdateringer 2 vil bli utgitt i november 2017.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Marius Wulfsberg, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolon
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 174
ISBN: 9788205515239
Utgave: 2. utg.
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger