Min side Kundeservice Bli medlem

På høye hæler over Grønland

"Siri Østli debuterer rett og slett med ei god bok (...) god underholdning - faktisk veldig god underholdning."

Oppland Arbeiderblad

Sofie bor i en liten, lurvete leilighet på Grønland i Oslo og jobber som assistent for en celeber dekoratør. Helt siden kjæresten flyttet ut, har hun lidd av kjærlighetssorg. Bestevenninnen Iselin trer støttende til, men trenger selv hjelp da forholdet til hennes gifte sjef, utvikler seg i en uheldig retning. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Sofie bor i en liten, lurvete leilighet på Grønland i Oslo og jobber som assistent for en celeber dekoratør. Helt siden kjæresten flyttet ut, har hun lidd av kjærlighetssorg. Bestevenninnen Iselin trer støttende til, men trenger selv hjelp da forholdet til hennes gifte sjef, utvikler seg i en uheldig retning. Sofies søster, Line, skal gifte seg, og alle forventer at Sofie skal være både bryllupsfikser, dekoratør og brudepike - og samtidig stille med en anstendig kavaler. Hvordan skal hun klare alt dette og på toppen av alt finne faren, som er sporløst forsvunnet? Det er da affæren med Isak begynner ...

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202511265
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Siri Østli debuterer rett og slett med ei god bok (...) god underholdning - faktisk veldig god underholdning."

Mina Watz, Oppland Arbeiderblad

"På høye hæler over Grønland beskrives som en real page-turner- Forfatter Siri Østli har fem døtre og bare høye sko i skapet, så kanskje det er hjemme hun har hentet inspirasjon til å skrive denne søte, feminine og morsomme boka for jenter i alle aldre?"

ELLE

"Østli har lyktes i sitt forsett. Hun skriver lett proft og godt. Boka er underholdende og har driv. Av årets debutanter tipper jeg hun kommer til å selge best."

Cathrine Krøger, Dagbladet

Medlemmers vurdering

R
Ragnhild – 08.05.2010

– Dette er en morsom og avslappende bok for kvinner i alderen 20 til 40 år. Det er skjeldent at jeg finner en bok som jeg kan si passer til en spesiell alders gruppe, men denne er en slik. Den er morsom, romantisk og litt pocketbok. Boken er godt skrevet, men ikke en bok du husker for ettertiden. Har du lest den så glemmer du den, uten at det er en dårlig bok for den del. Bokens hovedpersoner er den helt normale Sofie, en singel jente som med kjærlighets sorg og livsglede. Iselin den superslanke, rike og pene advokaten og en håndfull menn som den svikefulle Ole Johnny, Erik den glupske, Andreas den rolige, for ikke å snakke om en hysterisk mor og bortsjemt lillesøster ... En herlig mix man får noen underholdende timer med!

G
Glad i bøker – 29.12.2009

– Boka "På høye hæler over Grønland" handler om Sofie som er 30 år og singel. Hun har lidd av kjærlighetssorg siden kjæresten flyttet ut. Hun jobber som assistent for en dekoratør. Hennes søster skal gifte seg, og hennes beste venninne skal ha barn. Sofie vet ikke helt hva hun vil med livet sitt, og for å tilfredsstille sin mor vikler hun seg inn i en løgn. Dette er en morsom og ærlig historie, og jeg tror nok at mange kan kjenne seg igjen i den. Den handler om dagligdagse ting, og om jakten på kjærligheten. Kanskje finnes den nærmere enn man tror. Dette er en bok for kvinner, en meget underholdende bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på På høye hæler over Grønland:

Se flere

Logg inn

Handlekurv