Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Reisen til Havanna

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme.
Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Les mer

239,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme.
Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Det begynner å bli farlig for 12 år gamle Hannah og familien, og når skipet St. Louis skal frakte jødiske passasjerer fra Berlin til asyl på Cuba, øyner de et håp om å overleve. Hannah inngår et løfte med bestevennen, Leo: Hva enn som skjer, skal de alltid ha en framtid sammen.

New York, 2014: Den 12 år gamle Anna Rosen mottar en mystisk pakke fra Cuba, som inneholder brev og bilder av hennes avdøde fars familie - en familie hun aldri har møtt. I et forsøk på å forstå farens ukjente fortid, reiser Anna og moren til Havanna.

Reisen til Havanna er en gripende og viktig fortelling om mennesker på flukt; om sterke vennskap, umulige valg og brennende håp.

«Mektig og bevegende.» Kirkus

«En aktuell bok du bare må lese.» People

«Nå, i en tid hvor folk igjen er i fare og på flukt på verdens hav, setter denne storslåtte romanen ... den evige urettferden i nytt lys.» Thomas Keneally, forfatteren av Schindlers liste

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205498969
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
La niña alemana

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Reisen til Havanna:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv