Meny
 
Rødhette - 
      Unni Lindell
    
      Gisken Armand

Rødhette

; Gisken Armand (Oppleser)

Judith, Lisbet og Carol vokser opp hos bestemoren sin fordi moren har problemer med å ta vare på dem. Vi følger dem som småjenter på sekstitallet, som tenåringer og som voksne kvinner. Lisbet blir jordmor, Judith fotograf og Carol er en alkoholisert og mislykket kvinne. Les mer
Vår pris
149,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 149,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

"en elegant komponert krim som får hårene til å reise seg av grøss og hodet til å bøye seg i beundring".
Aftenposten

De tre jentene vokser opp hos bestemoren, fordi moren har problemer med å ta vare på dem. Vi følger dem som småjenter på 60-tallet, som tenåringer og som voksne. En av dem gikk inn i en skog alene da hun var barn. Der møtte hun en mann, og når hun kom ut igjen var verden forandret. Den ble aldri mer trygg.

Hvem er redd for den store stygge ulv?
Men hvor lenge skal kvinnen finne seg i å være et offer? Rødhette begynner å rydde brysomme menn av veien. Som hun selv sier: "Slemme menn finnes det mange av i verden. Men det finnes også noen få slemme kvinner. Jeg er en av dem". En pensjonert lensmann har lenge hatt mistanke til søstrene, og jakten på morderen utvikler seg til et kappløp der frykten er drivkraften.

Rødhette er en reise i et mareritt av et kvinneunivers - en thrillerpreget kriminalroman med snø og is og vakker nordnorsk natur som bakteppe.

Lydboken blir lest av skuespilleren Gisken Armand, årets lydbokstemme 2003.

Unni Lindell
Rødhette

Lest av Gisken Armand
9 CD, spilletid 10.37.20

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 638 Min.
ISBN: 9788242131454
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Judith, Lisbet og Carol vokser opp hos bestemoren sin fordi moren har problemer med å ta vare på dem. Vi følger dem som småjenter på sekstitallet, som tenåringer og som voksne kvinner. Lisbet blir jordmor, Judith fotograf og Carol er en alkoholisert og mislykket kvinne. Men hvem av dem er det som dreper menn? En av søstrene rydder farlige, irriterende og brysomme menn av veien, mens hun tilsynelatende fremstår som "en vanlig dame". Så kommer en pensjonert lensmann på sporet av henne, og det utvikler seg til et kappløp der frykten er drivkraften.

Rødhette er en reise i et mareritt av et kvinneunivers - en thrillerpreget kriminalroman med snø og is og vakker nordnorsk natur som bakteppe. Levert av © DnBB AS