Så dyrt et liv

Romanen "Så dyrt et liv" er et intenst, nærmest klaustrofobisk kriminalistisk kammerspill som finner sted på Munkholmen i Trondhjemsfjorden gjennom en helg i forrykende uvær i oktober 1920.
Dette er Jan Boris Stenes fjerde klassiske detektivfortelling med historisk patina om privatetterforskeren Astor Falkener, eksentrisk kjemiprofessor ved Norges tekniske høyskole, og assistenten Torvald Wilberg, lege med egen praksis i Trondhjem sentrum. Les mer
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 27.03.19

Om boka

Romanen "Så dyrt et liv" er et intenst, nærmest klaustrofobisk kriminalistisk kammerspill som finner sted på Munkholmen i Trondhjemsfjorden gjennom en helg i forrykende uvær i oktober 1920.
Dette er Jan Boris Stenes fjerde klassiske detektivfortelling med historisk patina om privatetterforskeren Astor Falkener, eksentrisk kjemiprofessor ved Norges tekniske høyskole, og assistenten Torvald Wilberg, lege med egen praksis i Trondhjem sentrum.
I "Så dyrt et liv" skal Falkener & Wilberg finne ut om dødsfallet til en ni år gammel gutt 20 år tidligere var en ulykke eller om han falt som offer for en kaldblodig morders hånd. Guttens mor har denne helgen samlet alle som var til stede på Munkholmen da gutten døde.

Forfatteren er overlege ved kreftklinikken ved St. Olavs Hospital i Trondheim og skriver i tradisjonen fra Arthur Conan Doyle og Agatha Christie.

For de tre tidligere romanene høstet han svært positive anmeldelser. Her følger noen eksempler:
Om "Nådegiveren" (2015): «En spennende historie, velegnet til å lese i én jafs.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen
Om "I djevelens klør" (2017): «Astor Falkener og hans assistent doktor Wilberg må løse gåten i denne sjarmerende klassiske påskekrimmen.» Cathrine Krøger, Dagbladet
Om "Lucifers fall" (2018): «Jan Boris Stene sine bøker om Falkener og Wilberg er rett og slett knallgode.» Geir Tangen, bokblogger og krimforfatter

Fakta