Min side Kundeservice Bli medlem

Stiklingen

22 år gamle Lobbi vet ikke helt hva han vil i livet. Det eneste som er sikkert, er at han ikke vil studere, slik faren ønsker. Lobbi drømmer om å bli gartner og jobbe med roser, en lidenskap han delte med moren, som mot alle odds dyrket fram de mest fantastiske blomster i det karrige islandske klimaet. Les mer

189,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

22 år gamle Lobbi vet ikke helt hva han vil i livet. Det eneste som er sikkert, er at han ikke vil studere, slik faren ønsker. Lobbi drømmer om å bli gartner og jobbe med roser, en lidenskap han delte med moren, som mot alle odds dyrket fram de mest fantastiske blomster i det karrige islandske klimaet. Med tre sjeldne rosestikling fra morens samling i bagasjen, setter han kursen mot et søreuropeisk kloster med en berømt, men forfallen rosehage. Etter en tid i klosterlandsbyen dukker plutselig Anna opp med lille Flóra Sól, datteren de fikk ved et uhell ni måneder tidligere, og Lobbi må brått forholde seg til sin nye rolle som far ? og kanskje kjæreste.

Stiklingen er en fengslende roman om en ung manns reise mot større innsikt, mot seg selv og verden rundt ham. En medrivende, klok og sjarmerende road trip av en bok, med likhetspunkter både til Marie-Sabine Rogers "Å telle duer" og Jan Wieses "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede", men med en ekte islandsk vri.

Medlemsvurdering:
En ung mann drar ut i verden for å finne seg selv. Så enkel og vakkert skrevet uten å flyte over av ord! Endelig en god roman skrevet av en kvinnelig forfatter med en mannlig hovedperson. Uten sammenligning for øvrig, minner denne lille romanen om Jan Wieses roman Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede.

Unni

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
265
ISBN
9788253040950
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Afleggjarinn
Format
20 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

U
Unni – 01.05.2021

– En ung mann drar ut i verden for å finne seg selv. Så enkel og vakkert skrevet uten å flyte over av ord! Endelig en god roman skrevet av en kvinnelig forfatter med en mannlig hovedperson. Uten sammenligning for øvrig, minner denne lille romanen om Jan Wieses roman Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stiklingen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

Kilden

Gabriel Scott
Innbundet 
272,- 299,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
179,- 399,-

Logg inn

Handlekurv