Meny
T. Singer - Dag Solstad

T. Singer

Handlingen i "T. Singer" starter idet hovedpersonen som 34-årig, nyutdannet bibliotekar reiser med toget til Notodden for å begynne et nytt og anonymt liv som ansatt ved biblioteket der. På Notodden forelsker Singer seg i keramikeren Merete Sæthre, og flytter inn sammen med henne og hennes lille datter, men etter få år begynner forholdet å skrante. Les mer
Vår pris
525,-
Spar
75,-

Veil. pris: 600,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 525,-
Spar: 75,-

Veil. pris: 600,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Handlingen i "T. Singer" starter idet hovedpersonen som 34-årig, nyutdannet bibliotekar reiser med toget til Notodden for å begynne et nytt og anonymt liv som ansatt ved biblioteket der. På Notodden forelsker Singer seg i keramikeren Merete Sæthre, og flytter inn sammen med henne og hennes lille datter, men etter få år begynner forholdet å skrante. Like etter at de to har bestemt seg for å flytte fra hverandre, skjer det en ulykke som skal få avgjørende betydning for Singers videre liv.

Fortelleren i "T. Singer" sier selv at romanen som helhet ikke er en lystig bok; i partier er den imidlertid preget av et dikterisk overskudd som gjør humoren fremtredende. Samtidig bidrar fortelleren her til å gjøre boken mer eksplisitt eksistensiell enn Solstads tidligere romaner.

For "T. Singer" mottok Dag Solstad Kritikerprisen for tredje gang.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 235
ISBN: 9788270948895
Utgave: 2. utg.
Kritikerprisen. Voksen 1999
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger