Meny
Timene - Michael Cunningham

Timene

; Anne Elligers (Oversetter)

NEW YORK TIMES BESTSELGER

VINNER AV PEN/FAULKNER AWARDTimene er historien om tre kvinner: Clarissa Vaughan som en New York-morgen starter planleggingen av en fest til ære for sin kjære venn, Laura Brown, som i en forstad til Los Angeles på 1950-tallet føler at husmoridyllen begynner å kvele henne, og Virginia Wolf som sammen med sin mann i London er i ferd med å komme til hektene og starter å skrive den romanen hun siden skal bli kjent for, Mrs Dalloway. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

NEW YORK TIMES BESTSELGER

VINNER AV PEN/FAULKNER AWARDTimene er historien om tre kvinner: Clarissa Vaughan som en New York-morgen starter planleggingen av en fest til ære for sin kjære venn, Laura Brown, som i en forstad til Los Angeles på 1950-tallet føler at husmoridyllen begynner å kvele henne, og Virginia Wolf som sammen med sin mann i London er i ferd med å komme til hektene og starter å skrive den romanen hun siden skal bli kjent for, Mrs Dalloway. De tre kvinnenes liv og historier veves elegant sammen til et nett av levd liv og følelser, og boken demonstrerer Cunnighams empati for sine hovedpersoner og hans ekstraordinære evne til å skape dyp gjenklang hos leseren.


Romanen ble kåret til årets beste roman av blant annet New York Times, Los Angeles Times, Boston Globe, Chicago Tribune og Publishers Weekly da den utkom, og ble deretter en enorm suksess solgt til en lang rekke land. Meryl Streep, Julianne Moore og Nicole Kidman stod for den filmatiske tolkningen av boken i den bejublede filmen The Hours.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202387778
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The hours
Format: 19 x 12 cm
Pulitzer-prisen, fiction 1999
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger