Min side Kundeservice Bli medlem

Trass

«Trass» er en roman om en familie i oppløsning, om tilhørighet og utferdstrang, om bånd og brudd og om slektsforbannelse. Med denne romanen sto Jonny Halberg frem som en av de betydeligste forfatterne i norsk samtidslitteratur. Les mer

258,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«Trass» er en roman om en familie i oppløsning, om tilhørighet og utferdstrang, om bånd og brudd og om slektsforbannelse. Med denne romanen sto Jonny Halberg frem som en av de betydeligste forfatterne i norsk samtidslitteratur.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242181398
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Trass, Flommen, Gå til fjellet

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

R
Rødstrupe – 07.06.2007

– Jonny Halbergs første roman er en roman om en familie i oppløsning, om tilhørighet og utferdstrang, om bånd og brudd og om slektsforbannelse. Romanen følger tre søsken, Tomas, Axel og Sonja, gjennom godt og ondt. Med denne romanen sto Jonny Halberg frem som en av de betydelige forfatterne i vår samtid. "Trass" er en god roman, eller fortelling som det står på omslaget, fra Jonny Halbergs velsignede hånd, eller skrivemaskin. Den er skrevet i et veldig samnorsk språk, og har en snert mange forfattere leter etter hele sitt forfatterskap. Likevel kunne den vært enda litt bedre, det vet vi jo at han klarer, det beviste han med "Flommen".

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trass:

Se flere

Logg inn

Handlekurv