Min side Kundeservice Bli medlem

Tyven

Tyven handler om tyveriet av en kostbarhet, om Sølvbibelen i Uppsala, om den tykke Ida Pripp og hennes dikterdrømmer, om hennes ektemann Fredrik Jonson Lök og de tolv ungene deres i kråkeslottet på Torvnäs i Sunne. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tyven handler om tyveriet av en kostbarhet, om Sølvbibelen i Uppsala, om den tykke Ida Pripp og hennes dikterdrømmer, om hennes ektemann Fredrik Jonson Lök og de tolv ungene deres i kråkeslottet på Torvnäs i Sunne. Og mange, mange flere. Men mest av alt handler det om den trettende ungen i huset, den vanskapte Johan og hans store kjærlighet, kusinen Hedvig. Vi følger Johan på en livsreise fra den fattige svenske landsbygda på 1950-tallet til Ravenna i Italia på 500-tallet, på hans jakt etter Sølvbibelens gåte.

Tyven er oppfølgeren til Juleoratoriet. Göran Tunström (1937-2000) fikk sitt store gjennombrudd med Juleoratoriet, som han mottok Nordisk Råds litteraturpris for i 1984. Denne boken har solgt over 100 000 eksemplarer bare i Norge. Som Juleoratoriet viser Tyven Göran Tunströms eiendommelige fortellertalent, som plasserer ham på rekke med de største navnene i 1900-tallets nordiske litteratur.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
380
ISBN
9788202602505
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Tjuven
Format
21 x 13 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tyven:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv