Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Uten vesentlige feil eller mangler

roman

En død småbyjordmor. En forsvunnet leieboer. Og en bikkje til besvær.Elvira er revisor og skjønner ikke helt vitsen med andre mennesker. Når hun ikke sitter nedsunket i kalkyler og regneark, holder hun omgivelsene på trygg avstand fra den hvitmalte stua si i enden av Lille Trappegata. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En død småbyjordmor. En forsvunnet leieboer. Og en bikkje til besvær.Elvira er revisor og skjønner ikke helt vitsen med andre mennesker. Når hun ikke sitter nedsunket i kalkyler og regneark, holder hun omgivelsene på trygg avstand fra den hvitmalte stua si i enden av Lille Trappegata.

Slik kunne det fortsatt, men en dag skjer det noe. Den pensjonerte jordmoren som bor i nabohuset dør, og kvinnen som leier stua på toppen av heia forsvinner på mystisk vis. Elvira er overbevist om at noen i den lille sørlandsbyen ruger på en mørk hemmelighet.

Med skarpt revisorblikk og jordmorens innpåslitne hund på slep tar hun saken i egne hender. Motvillig blir hun nødt til å snakke med menneskene rundt seg, som kanskje ikke er så ille likevel. Og når Elvira minst venter det, dukker den velstående mannen fra Engholmen opp, herregården som inntil nylig har stått tom i årevis.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205549593
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Uten vesentlige feil eller mangler

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Uten vesentlige feil eller mangler:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv