Min side Kundeservice Bli medlem

Våtmarksområder

Etter en mislykket intimbarbering ligger 18 år gamle Helen på sykehus. Hun venter på besøk av sine skilte foreldre. Imens lar hun seg fotografere av sykepleieren. Dessuten steller hun med samlingen sin av avokadosteiner, som også yter henne verdifulle tjenester på det seksuelle området. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Etter en mislykket intimbarbering ligger 18 år gamle Helen på sykehus. Hun venter på besøk av sine skilte foreldre. Imens lar hun seg fotografere av sykepleieren. Dessuten steller hun med samlingen sin av avokadosteiner, som også yter henne verdifulle tjenester på det seksuelle området.


Våtmarksområder er den fantastisk ville historien om en like nytelsessyk som sårbar heltinne. Teksten er en utflukt til samtidens siste tabuer.


Modig radikal og provoserende gjør Charlotte Roches roman opprør mot hygiene-hysteriet og motemagasinenenes sterile estetikk og mot den standardiserte omgangen med kvinnekroppen og dens seksualitet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
204
ISBN
9788202324513
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Feuchtgebiete
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

H
Helle – 07.03.2010

– Forfatteren av denne boka går svært langt i å beskrive hovedpersonen Helens seksualliv og forhold til egen kropp og hygiene. Til tider blei det så intimt og utpenslet at jeg faktisk blei litt kvalm. Boka kan nok lett oppfattes som et umodent forsøk på å provosere, og mitt førsteinntrykk var at budskapet forsvant bak de overdrevne detaljene. Men etter som handlingen skrider fram, framstår Helen som en mer sammensatt person, med en sår historie å fortelle. Slett ikke det beste jeg har lest, men langt fra lettglemt. Den setter absolutt i gang noen refleksjoner rundt hygienehysteriet og skjønnhetsidealene moderne kvinner utsettes for.

s
svein – 01.09.2009

– Ei veldig sær bok om ei ung jente som ligger på sykehus. Det har gått infeksjon i et sår som oppsto da hun drev og barberte seg i rumpa. Svære hemoroider gjør også at bakpartiet ikke er helt godt. Nå må hun rumpeopereres og boka handler om hennes tanker og viderverdigheter på sykehuset, inkludert flørting med den mannlige pleieren. Foreldrene hennes er skilt og hun har en slags ide om å føre dem sammen igjen ved å få dem til å møtes ved sykesenga hennes. I sannhet ei rar bok! Den er imidlertid lettlest, og hvis man klarer å se forbi de til dels meget intime skildringene av jentas kropp er den veldig underholdende.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våtmarksområder:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

God jul!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

Tora

Herbjørg Wassmo
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Handlekurv