Min side Kundeservice Bli medlem

Veien til Barranquilla

roman

Det var aldri meningen at Simón Arriba de las Casas skulle tilbringe hele livet i Bogotá, men han hadde liksom aldri kommet seg videre. Først den dagen han overrasket seg selv ved å kjøpe en sombrero vueltiao, innså han hva han måtte gjøre. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Det var aldri meningen at Simón Arriba de las Casas skulle tilbringe hele livet i Bogotá, men han hadde liksom aldri kommet seg videre. Først den dagen han overrasket seg selv ved å kjøpe en sombrero vueltiao, innså han hva han måtte gjøre.
Med Pablo Henriquez forholdt det seg annerledes. Hans planer begrenset seg til å tjene seg rik på Grønland eller i Australia eller et lignende sted før han fylte tyve. Da han fikk to kidnappere etter seg på halloween-kvelden, forandret alt seg for ham også.
Både Simón og Pablo vet utmerket godt hvor de kommer fra, men de aner ikke hvilke vindmøller de må nedkjempe for å komme seg videre. Det eneste de vet med sikkerhet, er at de må komme seg til Barranquilla.
"Veien til Barranquilla" er fortellingen om Simón og Pablo, men det er også en historie om fattigdom og rikdom, håp og skuffelser, dufter og stanker i dagens Colombia.
"Eriksens bok bobler over av sør-amerikanske dufter og lyder. Han skriver seg inn mot kjernen i en by, og gjør det godt. (...) 'Veien til Barranquilla' er en nydelig roman om godhet og spontanitet, giverglede og tillit. Den handler om hvor lett det egentlig er å avhjelpe sosial nød, bare man er villig til å heve blikket opp fra sin egen begrensede horisont."
Eskil Skjeldal, Vårt Land

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203353048
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veien til Barranquilla:

Se flere

Logg inn

Handlekurv